loading

Kutak za iznajmljivače

Dragi iznajmljivači i svi ostalii, sve infromacije i aktualnosti vezano za turističku aktivnost u okolnostima bolesti COVID-19 možete objedinjeno pratiti na mrežnim stranicama Hrvatske turističke zajednice na slijedećoj poveznici: https://www.croatia.hr/en-GB/coronavirus-2019-ncov-q-and-a.

U nastavku možete pronaći informacije koje su Vam potrebne za obavljanje ugostiteljske djelatnosti pružanja usluge smještaja u domaćinstvu odnosno pregled zakona sa službenih stranica Ministarstva turizma koji se odnosi na pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu a time i na iznajmljivače smještaja u domaćinstvu:

- ZAKON O UGOSTITELJSKOJ DJELATNOSTI

- PRVAILNIK O RAZVRSTAVANJU I KATEGORIZACIJI OBJEKTA U KOJIMA SE PRUŽAJU UGOSTITELJSKE USLUGE U DOMAĆINSTVU

- ZAKON O TURISTIČKOJ PRISTOJBI (NN 52/2019.)

- ZAKON O ČLANARINAMA U TURISTIČKIM ZAJEDNICAMA (NN 52/2019.)

Kontakti za ishodovanje rješenja o kategorizaciji objekta Ureda državne uprave - Službe za gospodarstvo i imovinsko pravne osnose  - za objekte koji se nalaze na području općine Tuhelj ili grada Klanjca je: +385 (0)49 550 362, stefica.kramaric@kzz.hr ili za objekte koji se nalaze na području općine Veliko Trgovišće je: +385 (0)49 221 049, juraj.usmiani@kzz.hr.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na broj telefona +385 (0)49 556 630 ili e-mailom: info@biserzagorja.hr. 

 

 

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija