map Zagorje Travel Biserzagorja 360 Anketa
loading

Zahvala jeseni u Klanjcu

  • Zahvala jeseni u Klanjcu
  • Zahvala jeseni u Klanjcu
  • Zahvala jeseni u Klanjcu
  • Zahvala jeseni u Klanjcu
  • Zahvala jeseni u Klanjcu
29. ruj 2023. - 01. lis 2023.

Zahvala jeseni u Klanjcu vraća nam se u punom sjaju. Središnji trg ponovo će zasjati u šarenim bojama jeseni a dane vikenda ispuniti će raznovrsni program.

Zabavni petak, 29. rujna, predviđen je za koncert grupe Polkaholik uz predgrupu Slatka tajna, Black band, rasplesana subota rezervirana je za nastup kulturno umjetničkih društava uz zabavni i art park za djecu te otvorenje izložbe Veliki klanječki kipari. Nakon koncerta Pohačkog orkestra Lira, Kraljevca na Sutli, zabavu u večernjim satima osigurati će Ante Gelo band, Iva Ajduković i Alen Đuras te after party uz The Sway band.  Rasplesano nedjeljno popodne će biti ispunjeno nastupima susjednih udruga uz Dubrovčana, Tuhlja, Desinića, Bistrice ob Sotli i Huma na Sutli  te završava predtstavom Šarenog svijeta "Njam, njam, njami - sve nas jesen mami". a za kraj prava glazbena poslastica - koncert Tomislava Bralića i Klape Entrade. 

Dođite i uživajte u prvim danima jeseni i opustite se uz raznovrsni program Zahvala jeseni popraćen bogatom gastro ponudom i sajmom starih zanata i domaćih proizvoda zagorskih OPG-ova...     

Program i više informacija pogledajte na: Zahvala jeseni u Klanjcu 2022